Η χαμηλή στρεμματική απόδοση και η 12μηνη παραμονή σε γαλλικά δρύινα βαρέλια του χαρίζουν ένα βαθύ πορφυρό χρώμα, αρώματα ώριμων μαύρων φρούτων, διάχυτες νότες καπνού και διακριτικής βανίλιας, βελούδινες τανίνες και πλούσια επίγευση. Σερβίρεται στους 16-18 βαθμούς και συνοδεύει ιδανικά κόκκινα κρέατα και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα
Tύπος KρασιούΕρυθρός Ξηρός, Π.Γ.Ε ΧαλκιδικήΠοικιλιακή ΣύνθεσηMerlotΟργανοληπτικά XαρακτηριστικάΈντονο βαθύ πορφυρό χρώμα, σύνθετο άρωμα φρούτων του δάσους με αρώματα γαρύφαλλου και μπαχαρικών, πλούσιο στόμα με βελούδινες τανίνες και μακρά επίγευση
Υψόμετρο200 - 300 μέτρα.ΈδαφοςMέσης σύστασης αμμοπηλώδεςΑπόδοση Αμπελιού600 κιλά / στρέμμαΠαραγωγική διαδικασίαΕφαρμόζεται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με χρήση επιλεγμένων ζυμών σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Ωρίμανση του οίνου σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες
ΣυνδυασμοίΚόκκινα κρέατα, κυνήγι, τυριά με έντονη γεύσηΣερβίρεταιΣτους 16 - 18 βαθμούς Κελσίου