Συνδυάζοντας εξαιρετικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Athenolia με λευκή τρούφα Tuber Magnatum Pico, αποδεικνύει τη θεωρία δημιουργίας ενός σπάνιο dressing ιδανικό για ζυμαρικά, σαλάτες και ψάρια.
Φανταστείτε να ξαπλώνετε στο πάντα ηλιόλουστο νησί της Ρόδου. Και τώρα φανταστείτε να αποκτήσετε αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία σας στο σπίτι και την εξαίσια γεύση.
Οι πελάτες που θα αγοράσουν τουλάχιστον τρεις διαφορετικές ποικιλίες έξτρα παρθένου ελαιολάδου θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν στο καλάθι τους ένα διαδικτυακό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου για αυτές τις ποικιλίες με την Αννίτα Ζάχου - ειδική γευσιγνώστρια ελαιολάδου.