Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Κρασί & Ποτά

Σήμερα, οι οινόφιλοι όλου του κόσμου μπορούν να απολαμβάνουν τα εξαιρετικά, σύγχρονα ελληνικά κρασιά, από ποικιλίες και αμπελώνες που για χιλιάδες χρόνια παρήγαγαν τα διασημότερα κρασιά της εποχής τους, αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας του κρασιού. Αυτά, άλλωστε, τα σύγχρονα κρασιά της Ελλάδας, κουβαλούν την ιστορία του ελληνικού κρασιού και αποτελούν το καλύτερο όχημα για ένα ταξίδι σε αυτήν. Μια ιστορία που είναι δύσκολο να κατανοηθεί, αποσπασμένη από την ελληνική ιστορία και ακόμα πιο δύσκολο να περιγραφεί. Όλα όμως γίνονται πιο απλά και πιο κατανοητά, απολαμβάνοντας με σύνεση και υπεθυνότητα ένα ποτήρι από τα σύγχρονα ελληνικά κρασιά. «Ευοί ευάν», ήταν η πρόποση στις διονυσιακές γιορτές, «ας ευθυμήσουμε, χωρίς να μεθύσουμε», έλεγε ο Σωκράτης στα συμπόσια και «οίνος ευφραίνει καρδίαν», παραδέχθηκε η χριστιανική θρησκεία. «Στην υγειά μας!» λένε σήμερα στην Ελλάδα, πίνοντας κρασί και το εννοούν!

Φίλτρα
Aged grape marc distillate - Tsipouro
Η γεύση και τα αρώματα ενός παραδοσιακού αποστάγματος απογειώνεται όταν τοποθετηθεί σε βαρέλι.
€26,90 εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €38,43 ανά 1 kg(s)
METAXA 12 STARS Mature & Elegant 700ml
METAXA 12 Χρώμα κεχριμπαρένιο, συνδυασμός αρωμάτων ξύλου δρυός, βανίλιας, αποξηραμένων καρπών και καπνού, με γεύση ξηρή, βελούδινη και γεμάτη, με έντονο χαρακτήρα ξύλου δρυός.
€39,90 εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €57,00 ανά 1 lt
METAXA 7 STARS Smoothness Magnified
Εκλεκτά αποστάγματα που ωρίμασαν σε δρύινα βαρέλια, εκλεκτά Μοσχάτα κρασιά από τη Λήμνο και τη Σάμο και ένα μυστικό μπουκέτο από Μεσογειακά βότανα συνθέτουν τον αρωματικό χαρακτήρα του ΜΕΤΑΞΑ 7 ΑΣΤΕΡΩΝ, στον οποίο ξεχωρίζουν νότες από ώριμα φρούτα.
€24,90 εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €35,57 ανά 1 lt
ΤΟ PRIVATE RESERVE ΤΟΥ METAXA MASTER Exception Revealed
Ένα υπέροχο blend από επιλεγμένα παλαιωμένα αποστάγματα ελληνικών κρασιών!
€68,90 εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €98,43 ανά 1 lt
ANOSKELI - Tsikoudia (Raki) 500ml
Μία τσικουδιά με απαλό άρωμα, μέση οξύτητα και υψηλή διαύγεια.
€15,00 εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €30,00 ανά 1 lt
Φίλτρα Clear All
Min: €5,00 Max: €69,00
€5 €69