Οι αμυγδαλιές εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τις μέλισσες και τις άγριες μέλισσες για να επικονιάσουν τα άνθη τους και να μεγαλώσουν το αμυγδαλωτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μεσογειακό terroir, λόγω του χαρισματικού κλίματος του είναι ιδανικό για την καλλιέργεια αμυγδαλιάς. Δεν είναι λοιπόν περίεργο γιατί χρησιμοποιούμε 100% μεσογειακά αμύγδαλα για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα και ικανοποίηση. Σε αυτή τη μπάρα, καραμελωμένα αμύγδαλα, σε συνδυασμό με το στοιχείο του αλατιού, δίνουν μια στριμμένη, γλυκιά και αλμυρή αντίθεση στην εκλεκτή, πλούσια σοκολάτα γάλακτος. Είναι δύσκολο να πεις όχι!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Ζάχαρη, βούτυρο κακάο, σκόνη πλήρους γάλακτος, μάζα κακάο (ελάχιστο κακάο: 33,6%), αμύγδαλα (10%), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, φυσικό άρωμα βανίλιας, αλάτι.