Συνδυάζοντας εξαιρετικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Athenolia με λευκή τρούφα Tuber Magnatum Pico, αποδεικνύει τη θεωρία δημιουργίας ενός σπάνιο dressing ιδανικό για ζυμαρικά, σαλάτες και ψάρια.
Το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι με περγαμόντο είναι ένας μοναδικός συνδυασμός κόκκινου ξιδιού και πετιμεζιού από την περίφημη Αγιωργίτικη ποικιλία, αρωματισμένο με φυσικές φλούδες περγαμόντου.
Τα πολυβραβευμένα ελαιόλαδα LADOLEA είναι 100% μονοποικιλιακά και κάθε ελαιόλαδο παράγεται από διαφορετική ποικιλία ελιών που καλλιεργείται αποκλειστικά στη βόρεια περιοχή της Πελοποννήσου.
Τα πολυβραβευμένα ελαιόλαδα LADOLEA είναι 100% μονοποικιλιακά και κάθε ελαιόλαδο παράγεται από διαφορετική ποικιλία ελιών που καλλιεργείται αποκλειστικά στη βόρεια περιοχή της Πελοποννήσου.