Οι Πέρλες Βαλσάμικου "Messino" έχουν δημιουργηθεί από εξαιρετικό βαλσάμικο ξύδι που έχει παραχθεί αποκλειστικά από ελληνικές ποικιλίες συμπυκνωμένου μούστου σταφυλιών και έχει παλαιωθεί για περισσότερους από 8 μήνες.
Τα πολυβραβευμένα ελαιόλαδα LADOLEA είναι 100% μονοποικιλιακά και κάθε ελαιόλαδο παράγεται από διαφορετική ποικιλία ελιών που καλλιεργείται αποκλειστικά στη βόρεια περιοχή της Πελοποννήσου.
Το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι με περγαμόντο είναι ένας μοναδικός συνδυασμός κόκκινου ξιδιού και πετιμεζιού από την περίφημη Αγιωργίτικη ποικιλία, αρωματισμένο με φυσικές φλούδες περγαμόντου.