Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Συλλογή Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου με γεύσεις Ελλάδας σε Συσκευασία Δώρου

Αφεθείτε σε γεύσεις Ελλάδας από την άνεση του σπιτιού σας!
€90,00 χωρίς ΦΠΑ
εξαιρουμένης της αποστολής
Κατασκευαστής: elenianna S.M.P.C
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: EL1300
Άμεσα διαθέσιμο
Χρόνος παράδοσης 2-4 ημερών
*

Tasting seminar with Anita Zachou

Η μέγιστη περιοχή προσωποποίησης είναι 15cm x 15cm.

*

Η μέγιστη διάσταση εικόνας είναι 2000 x 2000 εικονοστοιχεία και μέγιστο μέγεθος αρχείου 10Mb. (jpg, png, jpeg)

*

Min 5 and a maximum of 25 characters

+ -

Για τους Έλληνες, το ελαιόλαδο είναι ένα κύριο συστατικό μαγειρικής, υγείας και ομορφιάς από την αρχαιότητα. Ο Όμηρος το ονόμασε «Υγρό Χρυσό» και ο Ιπποκράτης «Μεγάλος Θεραπευτής» όπου το χρησιμοποίησε σε περισσότερες από 60 διαφορετικές θεραπείες. Το ελαιόλαδο είναι βαθιά συνδεδεμένο με τον ελληνικό πολιτισμό και την ορθόδοξη θρησκεία και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Κρητικής Διατροφής, γνωστής σε όλο τον κόσμο ως Μεσογειακή Διατροφή.

Περισσότερες από 100 διαφορετικές ποικιλίες ελιάς ευδοκιμούν στην εύφορη γη της χώρας με την Κορωνέικη να είναι η πιο διάσημη και καλλιεργούμενη ποικιλία όχι μόνο στην Ελλάδα (60 τοις εκατό της παραγωγής) αλλά σε όλο τον κόσμο λόγω της υψηλής προσαρμοστικότητας και της παραγωγής λαδιού.

Το ελαιόλαδο δεν είναι απλώς «ένα προϊόν», έχει διαφορετικές κατηγορίες ποιότητας, ποικιλίες και εντάσεις. Κάθε ποικιλία έχει διαφορετικό αρωματικό και γευστικό προφίλ, διαφορετικές εντάσεις φρουτώδους, πικρού και πικάντικου και αυτός είναι ο λόγος που δεν συνδυάζονται τέλεια όλες οι ποικιλίες με όλα τα φαγητά.

Το να δοκιμάζετε τις γεύσεις ενός καλού έξτρα παρθένου ελαιολάδου είναι σκέτη απόλαυση για τις αισθήσεις! Μερικά από τα αρώματα των ελληνικών ποικιλιών ελιάς περιλαμβάνουν φρεσκοκομμένο γρασίδι, πράσινη ελιά, αγκινάρα, ντομάτα & φύλλο ντομάτας, φύλλο ελιάς, πράσινο, πικρό ή ώριμο αμύγδαλο, καρύδι, πράσινη & ώριμη μπανάνα, πράσινο ή ώριμο μήλο, αχλάδι, χαμομήλι , αγριολούλουδα, θυμάρι, βασιλικός, δεντρολίβανο και ρόκα.

Είστε έτοιμοι να ξυπνήσετε τις αισθήσεις σας και να ανακαλύψετε έναν νέο κόσμο;

Είστε λάτρης του ελαιολάδου;

Αυτό το κιτ είναι ό,τι χρειάζεστε για να μάθετε πώς να γεύεστε ελαιόλαδο και να απολαύσετε τις ελληνικές ποικιλίες ελαιολάδου.

Κάντε ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα δοκιμάζοντας οκτώ ποικιλίες ελαιολάδου από κάθε γωνιά της χώρας. Ζήστε τα ξεχωριστά αρώματα και γεύσεις τους και μάθετε:

Πώς να δοκιμάσετε το ελαιόλαδο
Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου
πληροφορίες για κάθε ποικιλία
τα ζεύγη τροφίμων κάθε ποικιλίας

Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον κιτ γευσιγνωσίας ελαιολάδου είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει:

8 γυάλινα μπουκάλια (30ml) από τις ακόλουθες ποικιλίες:
Κορωνέικη
Τσουνάτη
Μακρής
Χονδρολιά Χαλκιδικής
Κολόβι
Λιανολιά Κέρκυρας
Μεγαρίτικη
Θασίτικη

 


16 βιοδιασπώμενα ποτήρια γεύσης με χάρτινο καπάκι
1 επίσημο ποτήρι κόκκινο γευσιγνωσίας με γυάλινο καπάκι διαπιστευμένο από τη ΔΟΕ
2 επιτραπέζια πατάκια
1 βιβλιαράκι με οδηγίες γευσιγνωσίας

Όλα είναι προσεκτικά τοποθετημένα και συσκευασμένα σε ένα premium ξύλινο κουτί, ιδανικό για οικογενειακά ή εταιρικά δώρα.

Η έμπνευση και η επιλογή EVOO αυτού του κιτ είναι της Expert Olive Oil Taster Anita Zachou (www.anitazachou.com) και την επιμέλεια της elenianna's.

Λίγα λόγια από την Ανίτα:

«Αυτό το κιτ γευσιγνωσίας ελαιολάδου είναι το αποτέλεσμα του πάθους και της εκτίμησής μου για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και της δέσμευσής μου να δημιουργήσω πρεσβευτές του ελληνικού ελαιολάδου παγκοσμίως μέσω των σεμιναρίων γευσιγνωσίας μου στο Mykonos Olive Oil Tasting (www.mykonosoliveoiltasting.com). Κυριάρχησε στα όνειρά μου τα τελευταία τρία χρόνια και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που μπορώ επιτέλους να το μοιραστώ μαζί σας και να συστήσω σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τα εκπληκτικά αρώματα και γεύσεις οκτώ διαφορετικών ποικιλιών ελιάς από την Ελλάδα. Έχω δοκιμάσει περισσότερα από 70 ελαιόλαδα για να επιλέξω τις ποικιλίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το κιτ γευσιγνωσίας. Κάθε ποικιλία έχει διαφορετικό αρωματικό και γευστικό προφίλ και πίσω από αυτό κρύβεται μεγάλο πάθος, σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και τεχνογνωσία ενός ταλαντούχου παραγωγού. Ελπίζω να το απολαύσετε όσο κι εγώ! Θέλω να ευχαριστήσω την Ελενιάννα που μοιράζεται πάντα το ίδιο όραμα μαζί μου και που κάνει τα όνειρά μου πραγματικότητα!».

Για τους Έλληνες, το ελαιόλαδο είναι ένα κύριο συστατικό μαγειρικής, υγείας και ομορφιάς από την αρχαιότητα. Ο Όμηρος το ονόμασε «Υγρό Χρυσό» και ο Ιπποκράτης «Μεγάλος Θεραπευτής» όπου το χρησιμοποίησε σε περισσότερες από 60 διαφορετικές θεραπείες. Το ελαιόλαδο είναι βαθιά συνδεδεμένο με τον ελληνικό πολιτισμό και την ορθόδοξη θρησκεία και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Κρητικής Διατροφής, γνωστής σε όλο τον κόσμο ως Μεσογειακή Διατροφή.

Περισσότερες από 100 διαφορετικές ποικιλίες ελιάς ευδοκιμούν στην εύφορη γη της χώρας με την Κορωνέικη να είναι η πιο διάσημη και καλλιεργούμενη ποικιλία όχι μόνο στην Ελλάδα (60 τοις εκατό της παραγωγής) αλλά σε όλο τον κόσμο λόγω της υψηλής προσαρμοστικότητας και της παραγωγής λαδιού.

Το ελαιόλαδο δεν είναι απλώς «ένα προϊόν», έχει διαφορετικές κατηγορίες ποιότητας, ποικιλίες και εντάσεις. Κάθε ποικιλία έχει διαφορετικό αρωματικό και γευστικό προφίλ, διαφορετικές εντάσεις φρουτώδους, πικρού και πικάντικου και αυτός είναι ο λόγος που δεν συνδυάζονται τέλεια όλες οι ποικιλίες με όλα τα φαγητά.

Το να δοκιμάζετε τις γεύσεις ενός καλού έξτρα παρθένου ελαιολάδου είναι σκέτη απόλαυση για τις αισθήσεις! Μερικά από τα αρώματα των ελληνικών ποικιλιών ελιάς περιλαμβάνουν φρεσκοκομμένο γρασίδι, πράσινη ελιά, αγκινάρα, ντομάτα & φύλλο ντομάτας, φύλλο ελιάς, πράσινο, πικρό ή ώριμο αμύγδαλο, καρύδι, πράσινη & ώριμη μπανάνα, πράσινο ή ώριμο μήλο, αχλάδι, χαμομήλι , αγριολούλουδα, θυμάρι, βασιλικός, δεντρολίβανο και ρόκα.

Είστε έτοιμοι να ξυπνήσετε τις αισθήσεις σας και να ανακαλύψετε έναν νέο κόσμο;

Είστε λάτρης του ελαιολάδου;

Αυτό το κιτ είναι ό,τι χρειάζεστε για να μάθετε πώς να γεύεστε ελαιόλαδο και να απολαύσετε τις ελληνικές ποικιλίες ελαιολάδου.

Κάντε ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα δοκιμάζοντας οκτώ ποικιλίες ελαιολάδου από κάθε γωνιά της χώρας. Ζήστε τα ξεχωριστά αρώματα και γεύσεις τους και μάθετε:

Πώς να δοκιμάσετε το ελαιόλαδο
Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου
πληροφορίες για κάθε ποικιλία
τα ζεύγη τροφίμων κάθε ποικιλίας

Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον κιτ γευσιγνωσίας ελαιολάδου είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει:

8 γυάλινα μπουκάλια (30ml) από τις ακόλουθες ποικιλίες:
Κορωνέικη
Τσουνάτη
Μακρής
Χονδρολιά Χαλκιδικής
Κολόβι
Λιανολιά Κέρκυρας
Μεγαρίτικη
Θασίτικη

 


16 βιοδιασπώμενα ποτήρια γεύσης με χάρτινο καπάκι
1 επίσημο ποτήρι κόκκινο γευσιγνωσίας με γυάλινο καπάκι διαπιστευμένο από τη ΔΟΕ
2 επιτραπέζια πατάκια
1 βιβλιαράκι με οδηγίες γευσιγνωσίας

Όλα είναι προσεκτικά τοποθετημένα και συσκευασμένα σε ένα premium ξύλινο κουτί, ιδανικό για οικογενειακά ή εταιρικά δώρα.

Η έμπνευση και η επιλογή EVOO αυτού του κιτ είναι της Expert Olive Oil Taster Anita Zachou (www.anitazachou.com) και την επιμέλεια της elenianna's.

Λίγα λόγια από την Ανίτα:

«Αυτό το κιτ γευσιγνωσίας ελαιολάδου είναι το αποτέλεσμα του πάθους και της εκτίμησής μου για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και της δέσμευσής μου να δημιουργήσω πρεσβευτές του ελληνικού ελαιολάδου παγκοσμίως μέσω των σεμιναρίων γευσιγνωσίας μου στο Mykonos Olive Oil Tasting (www.mykonosoliveoiltasting.com). Κυριάρχησε στα όνειρά μου τα τελευταία τρία χρόνια και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που μπορώ επιτέλους να το μοιραστώ μαζί σας και να συστήσω σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τα εκπληκτικά αρώματα και γεύσεις οκτώ διαφορετικών ποικιλιών ελιάς από την Ελλάδα. Έχω δοκιμάσει περισσότερα από 70 ελαιόλαδα για να επιλέξω τις ποικιλίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το κιτ γευσιγνωσίας. Κάθε ποικιλία έχει διαφορετικό αρωματικό και γευστικό προφίλ και πίσω από αυτό κρύβεται μεγάλο πάθος, σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και τεχνογνωσία ενός ταλαντούχου παραγωγού. Ελπίζω να το απολαύσετε όσο κι εγώ! Θέλω να ευχαριστήσω την Ελενιάννα που μοιράζεται πάντα το ίδιο όραμα μαζί μου και που κάνει τα όνειρά μου πραγματικότητα!».

Ετικέτες προϊόντος