Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μιας ποικιλίας με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα, που παράγεται από την ελιά Μάκρη, η οποία έχει μοναδικά χαρακτηριστικά χάρη στο τοπικό μικροκλίμα και τη δομή του εδάφους του κτήματος, και συγκομίζεται στα μέσα Οκτωβρίου. Χαρακτηρίζεται από φρουτώδη γεύση μέσης έως υψηλής έντασης με ενισχυμένους τόνους φρέσκιας πράσινης ελιάς και πράσινης μπανάνας, αγκινάρας και φρεσκοκομμένου γρασιδιού. Το λάδι εξάγεται εντός 4-8 ωρών από τη συγκομιδή και πιέζεται εν ψυχρώ σε βέλτιστες συνθήκες. Πολύπλοκο στη γεύση, αλλά και ντελικάτο με μέτριους πικρούς και πικάντικους τόνους, καταναλώνεται καλύτερα ωμό ως τελική πινελιά σε όλα τα πιάτα σας.
Το πιο βραβευμένο ελληνικό ελαιόλαδο!