Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
Το ελαιολαδο LIÁ έχει μεσαίο φρουτώδες και ισσοροπημένη πικρή και πικάντικη γευση. Εκτός από τις νότες φρεσκοκομμένων πράσινων καρπών ελιάς, θα αισθανθείτε ένα μπουκέτο αρωμάτων και άγριων βοτάνων, αρώματα ποικίλα όπως αγκινάρα και μάραθος.
Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
Παράγεται χωρίς χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα, χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές βιολογικές μεθόδους, από ελιές Κορωνέικης ποικιλίας, οι οποίες προέρχονται από δέντρα εκατοντάδων ετών.
Ένα ελαιόλαδο με υψηλή διατροφική αξία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να αναδείξει όλα τα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας, της παραδοσιακής Μεσογειακής διατροφής και της γαστρονομίας γενικότερα. Συνοδεύει και συνδυάζεται υπέροχα με φρέσκες και πράσινες σαλάτες, βραστά χόρτα και λαχανικά, ψάρια, κρέατα κ.τ.λ.
Ένα ελαιόλαδο με υψηλή διατροφική αξία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να αναδείξει όλα τα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας, της παραδοσιακής Μεσογειακής διατροφής και της γαστρονομίας γενικότερα. Συνοδεύει και συνδυάζεται υπέροχα με φρέσκες και πράσινες σαλάτες, βραστά χόρτα και λαχανικά, ψάρια, κρέατα κ.τ.λ.