Για τα μπισκότα που ζυμώνονται και ψήνονται σε τοπικό εργαστήριο στη Μεσσηνία σε περιορισμένη ποσότητα, χρησιμοποιείται μια αυθεντική συνταγή που έχει περάσει από γενιά σε γενιά
Ο συνδυασμός φρέσκων αμυγδάλων με προσθήκη ζάχαρης σε χάλκινο καζάνι δίνει αυτές τις νόστιμες χειροποίητες παραδοσιακές μάντολες από το νησί της Κεφαλονιάς.
Αφεθείτε σε πρεμιέρα Κρητικά μπισκότα εμπλουτισμένα με κανέλα, πορτοκάλι και τοπικό ρακί. Απολαύστε χειροποίητη ποιότητα και αυθεντικές γεύσεις σε κάθε δαγκωνιά. Ιδανικά για γκουρμέ απολαύσεις και μοναδικά δώρα.