Personal menu
Αναζήτηση
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Υψηλό φαινολικό ελαιόλαδο

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά

Πειραματική έκδοση Από την Pamako

EL1392
Τρεις φιαλες που αντιστοιχουν σε διαφορετικες περιοδους συγκομιδής απο 3 τελείως διαφορετικα σταδια ωριμανσης του καρπου, της ποικιλιας Τσουνατη.Η συγκομιδή έχει γίνει απο ενα μόνο κτημα στα Ορεινα της περιφερειας της επαρχιας Σελίνου στο μικρό μας χωριουδακι Αγριλες.
€88.00 χωρίς ΦΠΑ εξαιρουμένης της αποστολής

The Governor, 500γρ, Εξτρα Παρθένο Αφιλτράριστο Ελαιόλαδο (Limited Edition)

EL325
Ελαιόλαδο από το νησί των Φαιάκων από καρπό που προέρχεται από υπεραιωνόβιες ελιές.
€38.00 χωρίς ΦΠΑ εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €76.00 ανά 1 lt

Pamako Ultra Premium Μονοποικιλιακό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό 500ml Pamako

EL621
Το Pamako – Μονοποικιλιακό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό είναι 100% ποικιλία Τσουνάτη. Έχει φρέσκο και φρουτώδες άρωμα με πικάντικα στοιχεία και ήπια πικρή γεύση. Ένα από τα λίγα ελαιόλαδα παγκοσμίως που διαθέτει πιστοποιημένο ισχυρισμό υγείας στην ετικέτα του. Περιέχει πολύ υψηλές ποσότητες φαινολών σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 της ΕΕ.
€24.70 χωρίς ΦΠΑ εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €49.40 ανά 1 lt

Pamako Ultra Premium Blend Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 500ml

EL619
Το Pamako Ultra Premium Blend Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο είναι 60% τσουνάτη ποικιλία και 40% Κορωνέικη ποικιλία. Φρέσκο και φρουτώδες, ελαφρά πικάντικο και γλυκό.
€24.70 χωρίς ΦΠΑ εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €49.40 ανά 1 lt

The Governor, 500γρ, Εξτρα Παρθένο Αφιλτράριστο Ελαιόλαδο

EL332
Ελαιόλαδο από το νησί των Φαιάκων από καρπό που προέρχεται από υπεραιωνόβιες ελιές.
€34.00 χωρίς ΦΠΑ εξαιρουμένης της αποστολής
ισοδυναμεί με €68.00 ανά 1 lt

Εδώ, μπορείτε να αγοράσετε βιολογικό ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο  (EVOO). Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αφιλτράριστο ή ψυχρό έκθλιψης για μέγιστη ποιότητα και γεύση ή αγουρέλαιο συγκομιδή από άγουρες ελιές, που παράγουν ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα, υψηλά αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες, με τραγανή πικρία που αναδεικνύει το πλήρες γεύση σε οποιοδήποτε πιάτο.

Η Premium συσκευασία μας είναι ένα τέλειο δώρο για τους φίλους σας και για την οικογένεια σας. Τι είναι καλύτερο για δώρο, από το ίδιο το δώρο της ζωής.

 

Ο κανονισμός 432-2012 για την επισήμανση ισχυρισμών υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης εισήγαγε ένα νέο είδος ελαιολάδου με το όνομα «High Phenolic Oil», το οποίο συμβάλλει στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες, με αποτέλεσμα να είναι ευεργετικό για την υγεία της καρδιάς. Η τακτική χρήση 20g ή 4 κουταλιών του γλυκού αυτού του ελαίου θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά καθώς τα πλεονεκτήματα της κατανάλωσης ελαιολάδου υψηλής περιεκτικότητας σε φαινολικά εξαρτώνται από την ποσότητα. Από το 2012, λόγω της ανακάλυψης ενός ακριβούς τρόπου μέτρησης των ενώσεων πολυφαινόλης στο λάδι, έχει αυξηθεί ο αριθμός των ελαιοκαλλιεργητών που προσαρμόζουν ανάλογα τους χρόνους συγκομιδής και τις μεθόδους τους. Τα δεδομένα που συλλέγονται από το χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ πρόγραμμα ARISTOIL Interred MED διαπιστώνουν ότι οι μεγάλες ποικιλίες υπερβαίνουν τα 1000 mg/kg και επίσης τα 2000 mg/kg κατά καιρούς για αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο λαδιού. Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις που σχετίζονται με αυτά τα οφέλη για την υγεία, οι προμηθευτές είναι σε θέση να καλύψουν τη ζήτηση με τον ίδιο ρυθμό όπως η επιστημονική διερεύνηση πιθανών κερδών για την υγεία που προκύπτουν από την κατανάλωση υψηλού φαινολικού, πέρα από την απλή καρδιαγγειακή ευεξία. Με το παρόν δημιουργήθηκε αυτή η τελευταία κατηγορία που είναι γνωστή ως Ελαιόλαδο Υψηλού Φαινολικού.