Φτιάξαμε ένα μοναδικό προϊόν, και το κλείσαμε σε λίγα και σπάνια αριθμημένα βάζα.Διαλέξαμε το θρεπτικότερο κομμάτι του τόνου Αλοννήσου, από την περιοχή της κοιλίας και αφού το ξεχωρίσαμε πολύ προσεκτικά με το χέρι, βάλαμε φρέσκο δενδρολίβανο και προσθέσαμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.Ο τόνος μαρινάρεται μέσα στο βάζο και ωριμάζει μαζί με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο καιτο φρέσκο δενδρολίβανο. Το αποτέλεσμα, είναι μια γευστική πανδαισία που απογειώνει.