Η εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της διαδικασίας παραγωγής κάνει το Pasta Fettuccine di Campofilone ένα μοναδικό είδος ζυμαρικού, τραχύ και πορώδες, που το καθιστά ιδανικό για δέσιμο με κάθε σάλτσα,
Ειδική φετουτσίνη αυγών
Γεννημένο για να καταπλήξει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, το Marcozzi of Campofilone Special egg fettuccine είναι η ένωση ανάμεσα στα ζυμαρικά αυγών Campofilone και τα πιο εκλεπτυσμένα αρώματα και γεύσεις που προσφέρει η χώρα. Είτε αυτά με σαφράν είτε τρούφα, παρασκευάζονται πάντα με μόνο φυσικά και επιλεγμένα υλικά. Χωρίς χρωστικές και συντηρητικά.
Fettuccine al tartufo
Οι αληθινοί γνώστες έχουν μύτη για ιδιαίτερα πράγματα. Σαν ένα καλό πιάτο Marcozzi di Campofilone Fettuccine al tartufo. Μια εκλεπτυσμένη σπεσιαλιτέ που ενώνει την τραχιά γεύση των χειροποίητων ζυμαρικών με αυγά και το άρωμα της πολύτιμης τρούφας. Απολαύστε μόνο με τριμμένο παρμιτζιάνο και λάδι ή βούτυρο ή με γαύρο και μαϊντανό ή με σάλτσες μανιταριών.
Zυμαρικά αυγών με τρούφα
Υλικά σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγό 30,3%, τρούφα 3,6%
Κατασκευή εξώθησης χάλκινης μήτρας, αργή διαδικασία στεγνώματος
Συσκευασία 250 g – 4 μερίδες
Χρόνος μαγειρέματος 6/8 λεπτά
Μήκος 45/55 cm
Πάχος 1/1,2 mm
Πλάτος 12 mm