Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
Το ελαιολαδο LIÁ έχει μεσαίο φρουτώδες και ισσοροπημένη πικρή και πικάντικη γευση. Εκτός από τις νότες φρεσκοκομμένων πράσινων καρπών ελιάς, θα αισθανθείτε ένα μπουκέτο αρωμάτων και άγριων βοτάνων, αρώματα ποικίλα όπως αγκινάρα και μάραθος.
Οι ελιές για αυτό το λάδι συλλέγονται με προσοχή, με τον παραδοσιακό και όχι μηχανικό τρόπο, από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino.
Συνδυάζοντας εξαιρετικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Athenolia με λευκή τρούφα Tuber Magnatum Pico, αποδεικνύει τη θεωρία δημιουργίας ενός σπάνιο dressing ιδανικό για ζυμαρικά, σαλάτες και ψάρια.