Ένας απρόσμενος συνδυασμός του βαλσάμικου ξιδιού, με συμπυκνωμένο γλεύκος σταφυλιών και φυσικό χυμό ροδιού, οδηγεί σε μια αξιολάτρευτη προσωπικότητα. Βαθύ ρόδινο, διαυγές χρώμα, καθαρά αρώματα ροδιού στη μύτη, και γεύση γλυκιά, πλούσια, με διακριτική παρουσία της οξύτητας και μεγάλη διάρκεια.
Απολαυστικό σε φρέσκια τομάτα –με ή χωρίς μοτσαρέλα- αλλά και σε πράσινες σαλάτες με πορτοκάλι ή ρόδι, όπως και σε μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί. Συμπυκνώστε το ελαφρά και θα έχετε ένα νόστιμο «γλάσο» για το χοιρινό ή τη γαλοπούλα. Χρησιμοποιήστε το σε μαρινάδες και σάλτσες για κοτόπουλο και μοσχάρι. Ταιριάζει πολύ ωραία με «γλυκά» μπαχαρικά, όπως η κανέλα.