Αυτά τα αμπελόφυλλα μπορούν να γεμιστούν με τα υλικά της επιλογής σας για να εκπλήξετε τους καλεσμένους σας και να τους προσκαλέσετε να ταξιδέψουν.
Αν θέλετε να φτιάξετε αυθεντικούς σπιτικούς ντολμάδες οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, θα χρειαστείτε τα νόστιμα νεαρά αμπελόφυλλα της Μαριάννας. Αυτά τα τρυφερά νεαρά αμπελόφυλλα συλλέγονται με το χέρι στα τέλη της άνοιξης από την οικογένεια Καζάκη από τους βιολογικούς αμπελώνες της στη Χαλκιδική, στη βορειοανατολική Ελλάδα, και στη συνέχεια παστώνουν και εμφιαλώνονται μέσα σε μια ώρα. Διατηρούνται σε βάζα με άλμη και χυμό λεμονιού, έτοιμα να γεμιστούν με ρύζι, κρέατα ή ακόμα και να τυλιχτούν γύρω από μικρά ψάρια ή τυριά. Τα βρίσκουμε πολύ πιο γλυκά και με πιο φρέσκια γεύση από άλλα αμπελόφυλλα που έχουμε δοκιμάσει στο κατάστημα. Το Dolma προέρχεται από την αραβική λέξη για τα γεμιστά, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά γενναιόδωροι χωρίς να χωρίσετε τα φύλλα. Μια πραγματική δεξιότητα.
Βιολογικά αμπελόφυλλα από την ποικιλία Σουλτανίνα σε άλμη. Διαλεγμένα με το χέρι και τρυφερά επεξεργασμένα. Κάθε βάζο περιέχει περίπου 120 αμπελόφυλλα στραγγισμένα βάρους 400gr. Η σταθερή καλή ποιότητα και η απαράμιλλη τρυφερότητά τους καθιστούν τα Αμπελόφυλλα Μαριάννα απαραίτητη προϋπόθεση για επιτυχημένα Ντολμαδάκια.
Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε ψάρια και στη συνέχεια να τα ψήσετε στη σχάρα.
Βραβείο Μεγάλης Γεύσης 2013, με ένα αστέρι.
Τρυφερά, γευστικά και με το σωστό χρώμα.
Χειροποίητη συλλογή.
Βιολογική καλλιέργεια.
Το κύριο συστατικό στην παρασκευή ντολμαδάκια.
Κάθε βάζο περιέχει περίπου 120 αμπελόφυλλα στραγγισμένα βάρους 400gr
Τα βιολογικά αμπελόφυλλα της Μαριάννας παράγονται στους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Καζάκη στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής. Κάθε φύλλο συλλέγεται σχολαστικά με το χέρι όταν είναι έτοιμο και επεξεργάζεται με παραδοσιακή μέθοδο. Μόνο τα πιο τρυφερά φύλλα φτάνουν στο βάζο για να μπορείτε να τυλίξετε τους τέλειους ντολμάδες σας!