Οι πελάτες που θα αγοράσουν τουλάχιστον τρεις διαφορετικές ποικιλίες έξτρα παρθένου ελαιολάδου θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν στο καλάθι τους ένα διαδικτυακό σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου για αυτές τις ποικιλίες με την Αννίτα Ζάχου - ειδική γευσιγνώστρια ελαιολάδου.
Οnline γευσιγνωσία ελαιολάδου για τους πελάτες μας που θα αγοράσουν από τρεις ή περισσότερες διαφορετικές ποικιλίες έξτρα παρθένου ελαιολάδου. Οι πελάτες μας που θα αγοράσουν τρεις διαφορετικές ποικιλίες έξτρα παρθένου ελαιολάδου θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν στο καλάθι τους ένα σεμινάριο online γευσιγνωσίας για τις ποικιλίες αυτές με την Αννίτα Ζάχου.
Το ελαιόλαδο αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της μεσογειακής διατροφής και βασικό συστατικό της καθημερινής διατροφής, προσφέροντας απλόχερα τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία και τη μοναδική του γεύση. Αυτός ο χυμός ελιάς είναι πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά και το πιο υγιεινό καρύκευμα ικανό να δώσει πικάντικο χρώμα σε κάθε γαστρονομική δημιουργία.
Αλήθεια, ποιος μπορεί να φανταστεί μια ζωή χωρίς το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο;
Μα είναι όλα τα ελαιόλαδα ίδια; Προσφέρουν όλα οφέλη για την υγεία και μοναδική γεύση; Συνδυάζονται όλα τα ελαιόλαδα καλά με όλα τα τρόφιμα; Πόσο σίγουροι είστε ότι γνωρίζετε πώς να επιλέξετε ποιοτικό ελαιόλαδο και να το χρησιμοποιήσετε σωστά στην κουζίνα σας; Πόσο καλά γνωρίζετε αν το ελαιόλαδο που αγοράζετε ανταποκρίνεται στα χρήματα που πληρώνετε;
Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο έχει ως στόχο να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για:
- να επιλέξετε ποιοτικό ελαιόλαδο για εσάς και την οικογένειά σας
- να συνδυάζετε τις διάφορες ποικιλίες του με φαγητά και να δημιουργείτε μοναδικά πιάτα
- μαγειρέψτε με αυτό σωστά διατηρώντας τις ευεργετικές του ιδιότητες για την υγεία
- αποθηκεύστε το με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρεί τις θετικές του ιδιότητες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
Ενότητες σεμιναρίου:
- - Κατηγορίες ελαιολάδου
- Κριτήρια ποιότητας ελαιολάδου &- Οργανοληπτική ανάλυση παρθένων ελαιολάδων (μέθοδος, θετικές ιδιότητες και ελαττώματα)
- Γευσιγνωσία ελαιολάδου (3 ή περισσότερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και 2 ελαττωματικά)
- Ελαιόλαδο και γαστρονομία
- Αποθήκευση - Συντήρηση του ελαιολάδου
- Μύθοι και αλήθειες για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν στο σπίτι τους:
-  - Τα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα που θα αγοράσουν καθώς και δύο ελαττωματικά δείγματα.
-  - Ποτήρια γευσιγνωσίας ελαιολάδου από βιοδιασπώμενο υλικό και ένα επιτραπέζιο χαλί.
-  - Οδηγίες για το στήσιμο της γευσιγνωσίας.
-  - Πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Διάρκεια: 20 λεπτά: 1,5-2,5 ώρες
(ανάλογα με τον αριθμό των ελαιολάδων που θα εξεταστούν)
Κόστος ανά άτομο